alt

 

 

 

Pomoc i wsparcie dla naszych partnerów handlowych zapewniają nasi technolodzy.

To sprawia, że możemy zaproponować producentowi najbardziej korzystne zastosowanie oferowanych dodatków i przypraw. Jest możliwe by powstała kiełbasa czy wędzonka uwzględniała indywidualne oczekiwania smakowe i ekonomiczne lokalnego rynku. Technolodzy nasi odbywają szkolenia w ramach programów realizowanych przez naszych dostawców

z Niemiec i Szwajcarii. Poznają nowe trendy, nowe wyroby i tym samym mają możliwość wsparcia Państwa w powstawaniu nowych produktów.

 

 

 

 


 

Technolog Jan Swoboda Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


W przemyśle mięsnym od lat 70-tych.alt
Absolwent technikum mięsnego w Szopienicach.

Poznał zagadnienia przemysłu mięsnego od ucznia poprzez majstra do kierownika sprzedaży w dziale mięsnym marketu.

To pozwala mu na kształtowanie produktu pod rynek.
Zna doskonale technologie wyrobów tradycyjnych.

Każdy powstały z jego udziałem wyrób jest dopracowany

i z charakterem.
Pod jego nadzorem zdobywali praktykę w zawodzie uczniowie szkół mięsnych. To pozwala mu na trafne dotarcie do wielu ludzi z produkcji. Dzięki rzeczowej argumentacji przybliża im konieczność właściwego prowadzenia produkcji - sprzyja,

że produkt jest dopracowany od początku.

 

 

 

Ceniony za to kompleksowe podejście przez wielu właścicieli i kierowników.
Teren obsługi – cała Polska
Prywatnie – spokojny, kontaktowy – przyjazny

 


 

Technolog Rafał Kaczmarek Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

altW przemyśle mięsnym od lat 90-tych.
Absolwent technikum mięsnego w Krotoszynie.
Prowadzi obsługę na terenie Wielkopolski z województwami przyległymi. Doświadczenia zdobył pracując w zakładach mięsnych w Krotoszynie. Systematyczny w prowadzeniu kontaktów z zakładami.
Dobrze oceniany jako doradca przez wielu producentów.
Długi staż pracy w Smakpolu pozwala mu z łatwością polecić przyprawę zgodną z oczekiwaniami smakowymi producenta.
Prywatnie – spokojny, rodzinny.