Kiełbasy: polska surowa, bydgoska surowa oraz metki to wyroby od lat znane i coraz częściej wybierane przez kupujących.

 

Na podejmowane decyzje zakupu wpływ mają również i nasze poszerzające się doznania smakowe związane niewątpliwie z walorami smakowymi tej grupy wyrobów.

 

Stąd zainteresowanie producentów rozwojem asortymentu o te wyroby.

 

Kiełbasa francuska czy szynka surowa rodzaju szynki Szwarcwaldzkiej to krótki okres dojrzewania i łatwość produkcji. Dzięki naszym dostawcom zaopatrującym rynki włoskie, hiszpańskie i francuskie mają Państwo możliwość wdrożenia wyrobów, które są wyznacznikiem prestiżu na stole polskiego konsumenta.


  • salami
  • kiełbasa francuska
  • szynka Szwarcwaldzka
  • karczek surowy, dojrzewający
  • polędwica surowa, dojrzewajaca
  • boczek surowy wędzony
  • kiełbasa polska surowa
  • frankfurterki pieprzowe
  • metka łososiowa
  • metka herbaciana
  • metka cebulowa
  • metka tatarska