KONFEKCJONOWANIE TO TENDER-CUT

 

Urządzenie niezbędne tam gdzie chcemy pojedynczo pakować kiełbaski. Pozwala na szybkie pocięcie w miejscach porcjowania (przy nadziewaniu jelit i osłonek kiełbas) przed pakowaniem. Jest to czynność, której wykonanie świadczy o standardzie producenta i ułatwia sprzedawcom właściwe ułożenie kiełbas w ekspozycji w ladzie.

wiecej...

 

 

 

MASOWNICE

 

Masownice Tender-Vac szwajcarskiej firmy Suhner są urządzeniami od lat stosowanymi w zakładach mięsnych do peklowania, marynowania, aromatyzowania, mieszania w próżni i peklowania na sucho różnych mięs w tym drobiu i ryb.

 

wiecej...

 

 

 

NASTRZYKIWARKI

 

Nastrzykiwarki firmy SUHNER są produkowane w dwóch grupach:
WS – małe i średnie od 10 do 40 igieł w jednym module S-TYPE – duże dla wielkoprzemysłowych zastosowań.
Z ich pomocą wykonywane są procesy solenia, aromatyzowania i skruszania mięsa.

 

 

wiecej...