To najbardziej sprzedająca się grupa wędlin. Konsument często ja wybiera z uwagi na przyzwyczajenia i tradycje. Dlatego oprócz uznania naszej śląskiej czy też podwawelskiej ekstra postanowiliśmy uzupełnić naszą grupę o wyroby nowe i o nowe smaki bazujące na naturalnych dodatkach określających kierunek smakowy. To kiełbasa swojska z dodatkiem wina burgundzkiego- łamliwa i aromatyczna, rycerska z nuta tymianku czy macedońska z wiórkami suszonego pomidora. Ręczne krojenie mięsa nadało kiełbasie nożem krojonej cechy wyrobu szlachetnego. Większe kawałki mięsa na przekroju to jest jej cecha charakterystyczna.

Te nowe kierunki proponowane przez nas pozwolą Państwu rozwinąć tę tak chętnie kupowaną grupę produktów.

 

  • śląska
  • podwawelska

  • krucha

  • schabowa nożem krojona

  • macedońska z wiórkami pomidora suszonego

  • rycerska

  • zwyczajna

  • kiełbasa sołtysa

  • kiełbasa swojska z dodatkiem wina burgundzkiego