Kiełbasy legendy. To one decydują o tym jak postrzegamy producenta. Dlatego przy opracowywaniu receptur na mieszanki przyprawowe sięgnęliśmy po wysokowartościowe składniki, selekcjonowane na etapie zakupu, dzięki czemu kiełbasa po kilku dniach w lodówce klienta ma zawsze charakterystyczny smak, właściwy dla tego typu wyrobów.

Schabowy rogal to nowość. Tradycyjny wygląd, stara technologia (bez udziału maszyn), to podstawa do zrobienia czegoś co różni się zdecydowanie w zgryzie. Tu czuje się mięśnie użyte do składu produktu. Produkt ten ma swój kierunek rozwoju związany z zagospodarowaniem różnych mięśni do produkcji. Tak powstają kiełbasy schabowe, szynkowe i inne.

 

  • szynkowa tradycyjna
  • krakowska sucha

  • żywiecka

  • krakowska parzona

  • kminkowa

  • schabowy rogal z wędzarni

  • lisiecka