Marynowany i przyprawiony stek z grilla,wyrafinowana pieczeń , panierowane mięsa czy też smaczna patelnia z mięsem – to tematy zawsze interesujące w sklepie, na pikniku czy w restauracji na talerzu.

Proponowane przez Smakpol marynaty pozwalają na szybkie uszlachetnianie i zapewniają wyjątkowe spektrum smakowe grillowanych produktów. Tak powstają z darów natury produkty, które odpowiadają zapotrzebowaniu konsumentów. Polecamy całą paletę smakowych marynat Quicksoft firmy Nubassa.

 

to kompletne marynaty zawierające zarówno popularne nuty smakowe dla regionów Polski jak i smaki kuchni nam bliskich. Generalnie konsumenci w tej grupie wyrobów chcą chętnie też spróbować czegoś nowego. Spełniamy te oczekiwania40 wariantów smakowych pozwoli odnaleźć właściwe smaki. Typowe amerykańskie barbecue , azjatycki ostry ,meksykański pikantny, czosnkowy z lub bez wyrażnych cząstek ziół – to Państwa wybór.Stek , żeberka , pieczeń ,skrzydełka czy ryby - zawsze dopasowany do oczekiwań smak sprawia, że kawałek mięsa może się stać kulinarnym przeżyciem.

 

Dzięki Quicksoft mięso można marynować , osiąga ono typowy wygląd i kolor dla produktów z grilla.

 

Marynata doskonale przylega do mięsa , skrusza go i sprawia że grillowanie staje się przyjemne.

Quicksoft wydłuża trwałość , świeżość i pozwala osiągnąć także korzyści ekonomiczne.

 

Dawkowanie: 40g/kg mięsa. Obojętne jaki asortyment—środek ten jest zawsze właściwym wyborem.

 

 

Uszlachetnianie mięs.

 

Jeśli poszukujesz środka, który sprawi że Wasze mięso będzie delikatne i soczyste to uzyskacie to stosując Murbin. Chętnie konsumujemy mięsa posiadające przyjemny zgryz. Jednak nie każdy rodzaj mięsa sprosta tym wymogom .

Wyjątkowa kombinacja środków pozwala zatrzymać wilgoć w mięsie. Murbin rozluźnia strukturę tkanki łącznej i poprawia zgryz. Wynikiem tego delikatne i soczyste steki, pieczenie czy inne potrawy z mięs o nie zmieniającej się dobrej jakości.

 

Od tej pory możecie Państwo przyprawić mięsa marynatą Quicksoft lub użyć panierek Panaden mix.

 

Tu już zależnie od wymaganej struktury i koloru można kształtować własny pomysł na produkt.

 

Solanka z udziałem Murbinu nadaje się do masowania i nastrzyku mięs. Ogranicza to ubytki , polepsza strukturę i właściwości mięsa.

 

Jeśli masz potrzebę uzupełnienia swojej technologii o oleje skruszające do Miksów „na patelni” sięgnij po nasze oleje smakowe . Polecane również do produktów poddanych obróbce w piecach konwekcyjnych oraz piekarnikach. Utrzymują żądaną soczystość produktów.

 

Proponujemy także:

 

marynata bistro Bordeaux – dawkowanie 30g/kg mięsa- z udziałem wina

marynata spareribs – dawkowanie 30g/KB mięsa-topowa marynata do żeberek

marynata barbecue Rio – dawkowanie 30g/kg mięsasmak, który zawsze nas przyciąga

marynata curry – dawkowanie 30g/kg mięsa – najchętniej używana do drobiu

 

Sosy pieczeniowe pozwolą Państwu szybko skompletować gotową potrawę. Bogaty wybór i wiele odmian a także ich form- czy to instant, czy płynny koncentrat - to tylko pomoc. Szybko możecie zaproponować konsumentom delikatny pieczeniowy,wykwintny Dijon, pomidorowy, gulaszowy czy curry. Zawsze możecie spróbować naszych smaków.