nr artykułu artykuł opis skład dawkowanie

21010

Pasztet drobiowy V (Poultry

PateV)

 

Preparat przyprawowy do wędlin gotowanych.

Kompletna z zagęstnikiem –

NOWOŚĆ.

Przyprawy, aromaty przypraw, cukry, glutaminian sodu

25 g na kg masy

19190

 

NUBASSA

Pasztet

 

 

kompozycja

Preparat przyprawowy do pasztetu. Typowy smak „złotej pasztetowej”.

 

Przyprawy, aromaty przypraw, cukry.

5 g/kg masy

 

SMAKPOL

Pasztetowa

 

 

Emulgator, stabilizator, subst. wzmacn. smak i zapach, dekstroza

18 – 22 g / kg masy

 

SMAKPOL

Pasztetowa ze słoika

 

Preparat do pasztetu ze słoika

Przyprawy, subst. wzmacn. smak i zapach, hydrolizat, cukry

8 g / kg masy

 

SMAKPOL

Pasztetowa z aromatem borowika

 

Przyprawy, aromat, stabilizator, subst. wzmacn. smak i zapach, przeciwutleniacz, emulgator

30 g / kg masy