nr artykułu artykuł opis skład dawkowanie

19428

 

NUBASSA

Dębicka

Preparat przyprawowy

do kiełbasy dębickiej

 

Przyprawy i ekstrakty przypraw na bazie dekstrozy i soli kuchennej, glutaminian sodu i aromaty

4-6 g/kg masy

1590

 

NUBASSA

Alpia

Mieszanka przypraw do produkcji wędlin parzonych, np. do krakowskiej

Przyprawy, cukry, subst. wzmacn. smak i zapach, sól kuch.

6 g / kg masy

 

SMAKPOL

Krakowska sucha

 

Tradycyjna przyprawa do kiełbasy krakowskiej

Aromaty, sól kuch., skrobia ziemn., przeciwutleniacz

5 – 6 g / kg masy

 

SMAKPOL

Żywiecka

 

Tradycyjna przyprawa do kiełbasy zywieckiej

glukoza, subst. wzmacn. smak i zapach, przeciwutleniacz, przyprawy

5 g / kg masy